Λασάνη 12, Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά. TK. 55134
Λασάνη 12, Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά. TK. 55134

Υποψήφιος βουλευτής στον Νομό Ηλείας με την Ελληνική Λύση

Υποψήφιος βουλευτής στον Νομό Ηλείας με την Ελληνική Λύση

Νικόλαος Γ. Βρούσγος

Υποψήφιος Βουλευτής στον Νομό Ηλείας με την Ελληνική Λύση.

Κλινικός Γεροντολόγος / Γηρίατρος Φυσικής Νέο-Ιπποκρατικής Ιατρικής για Μακροζωία με Υγεία.

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ

 

Ήμουν κάτοικος Αυστραλίας για περίπου τριάντα χρόνια και τώρα είμαι κάτοικος Ελλάδος και ζω στην Θεσσαλονίκη όπου γεννήθηκα.

Είμαι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών και έχω δύο εγγόνια που ζούνε μόνιμα στην Μελβούρνη, επομένως δεν είμαι τοπικιστής ούτε υποστηρίζω επιλεκτικά κάποιο συγκεκριμένο τόπο γι αυτό και χάρηκα όταν μου είπαν να γίνω υποψήφιος στην Ηλεία και να έρθω από τον Πύργο τον Λευκό, στον Πύργο της Ηλείας, όπως και δεν υποστηρίζω συγκεκριμένη ποδοσφαιρική ομάδα παρά μόνο την Εθνική Ελλάδος.

Συνιδρυτής μαζί με τον γιό μου, του Πρότυπου Νέο-Ιπποκρατικού Ασκληπιείου (Asclepeo Kalamaria) με την ελπίδα να διαδοθεί η Νέο-Ιπποκρατική Ιατρική πολιτισμική μας κληρονομιά σε όλη την Ελληνική επικράτεια και όχι μόνο, σαν μια ειρηνική επανάσταση στον χώρο της υγείας, της ουσιαστικής Προληπτικής Θεραπευτικής, του Νέο-Ιπποκρατικού Ιατροτουρισμού, καθώς και η δημιουργία Μεικτών Ολιστικών Ογκολογικών Κέντρων που θα συμβάλουν πιστεύω καθοριστικά τόσο στην πρόληψη και θεραπεία με στόχο την Μακροζωία με Υγεία, όσο και στην προσέλκυση τουριστών υγείας από όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα την διεθνή προβολή και την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος.

Στην Αυστραλία έχω σπουδάσει την Φυσική Νέο-Ιπποκρατική ιατρική (Naturopathic Medicine).

Έχω δουλέψει σε πολλά ιδρύματα και πρόνοιες και έχω λάβει τίτλους και Πτυχία από μεγάλα κι αναγνωρισμένα Κολέγια και Πανεπιστήμια της Αυστραλίας όπως το Πτυχίο Bachelor of Health Science (Gerontology) από το Πανεπιστήμιο Charles Sturt University, το Μεταπτυχιακό Master of Clinical Science (Healthy Ageing and Aged Care) από το Πανεπιστήμιο Southern Cross University, και είμαι μέλος της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας. Τo δε βασικό μου Πτυχίο Bachelor είναι αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ με ισοτιμία χωρίς αντιστοιχία.

Έχω αρθρογραφήσει σε πολλά περιοδικά και εκδόσεις που εξειδικεύονται με το αντικείμενο των σπουδών μου, έχω δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα σε ιστολόγια που ασχολούνται με την ευζωία και την μακροημέρευση του ανθρώπου, και έχω δώσει διαλέξεις και έχω συμμετάσχει σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Υπέρμαχος της Ελλάδας μας και των Ελλήνων όπου γης, της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, και πολέμιος κάθε μορφής Δικτατορίας συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης Ιατρικής Δικτατορίας όπου έκανα τέσσερις επώνυμες καταγγελίες στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος όταν όλα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά και δημοσίευσα πολλά σχετικά καυστικά, καταγγελτικά, και ενημερωτικά άρθρα από τον Ιανουάριο του 2020 στο προσωπικό προφίλ του Facebook μου μέχρι σήμερα, καθώς επίσης και έδωσα και μία σχετική συνέντευξη για την Νέο-Ιπποκρατική ιατρική στο Δίκτυο Ελληνισμού στις 7 Φεβρουαρίου 2021.

Ήμουν εθελοντής σε ανθρωπιστική βοήθεια στην Μαδαγασκάρη το 1997, της Ορθόδοξης Εξωτερικής Ιεραποστολής Αδελαΐδος της Αυστραλίας και δημιουργός του Ντοκιμαντέρ: Μαδαγασκάρη 1997.

Επίσης, ήμουν εθελοντής διασώστης στα ασθενοφόρα πρώτων βοηθειών St John Ambulance Australia στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.

Διδάσκω στην Ελλάδα την Φυσιοπαθητική και την Κλινική Γεροντολογία (Naturopathic Medicine and Clinical Gerontology) ως Λέκτορας για το College of Naturopathic Medicine (United Kingdom), Neo-Hippocrates School (Cyprus), και του Πανεπιστημίου The University of America (United States of America).

Στην Αυστραλία ήμουν εξέχουσα προσωπικότητα στον τόπο κατοικίας μου, αμέμπτου ηθικής και διήγα οικογενειακό βίο υποδειγματικό, βοηθώντας τους συνανθρώπους μου ως ζωντανό και υγιές κύτταρο της κοινωνίας.

Για τον λόγο αυτό και ως αναγνώριση η Πολιτεία της Αυστραλίας / Βικτώρια μου απέδωσε τον τίτλο του: Justice of the Peace, αντίστοιχο του Ελληνικού τίτλου του: Ειρηνοδίκη.

Δεν έχω απασχολήσει ποτέ τις αρχές για κάτι το αρνητικό και μεμπτό για το πρόσωπο μου, ούτε εδώ, ούτε στην Αυστραλία.

Ερχόμενος στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, είμαι πολύ στεναχωρημένος για την κατάσταση της χώρας και της κοινωνίας, γι αυτό και εντάχθηκα στο αδέσμευτο πολιτικό πατριωτικό κόμμα: Ελληνική Λύση.

Δεν είμαι πολιτικός, ούτε δεξιόστροφος, μήτε αριστερόστροφος, αλλά προβληματισμένος κι αγανακτισμένος ενεργός Έλληνας πολίτης.

Θέλω να βοηθήσω όσο μπορέσω την πληγωμένη μου πατρίδα και τα Ελληνόπουλα μας ώστε να μείνουν στον ευλογημένο μας τόπο και να προκόψουν εδώ, γι αυτό και αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα μου όπως κάποτε ο Οδυσσέας.

 

Για Περισσότερα Δείτε στο:

facebook.com/nikolaos.g.vrousgos και facebook.com/nikolaos.vrousgos