Λασάνη 12, Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά. TK. 55134
Λασάνη 12, Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά. TK. 55134

Ακαδημία Asclepeo

Επιτυχία είναι...

Να σπουδάζεις το λειτούργημα που θέλεις, να αποκτάς εφαρμόσιμες επαγγελματικές γνώσεις & δεξιότητες, να ορίζεις εσύ τους «κανόνες του παιχνιδιού», και να το επιλέγεις μένοντας στη χώρα σου.
Αυτό σημαίνει επιτυχία για σένα, και το δικό σου “success story”.
Asclepeo-leaf
Asclepeo
Team
Ακαδημία Asclepeo: Σπουδές Θεραπευτικής Ιατρικής

Σπούδασε Φυσική Ιατρική

Ανώτερο Δίπλωμα Φυσιοπαθητικής

Η Φυσιoπαθητική Ιατρική, βασίζεται στη θεωρία ότι το σώμα έχει τη φυσική ικανότητα να αυτοθεραπεύεται. Ένας φυσιοπαθητικός θα συγκεντρώσει μια ολιστική άποψη αξιολογώντας τις ατομικές ανάγκες του ατόμου και θα εντοπίσει τη βασική αιτία της ασθένειας ή του προβλήματός του.

Η συμβατική ιατρική ασχολείται με την καταστολή των συμπτωμάτων της νόσου σε αντίθεση με τη Φυσιοπαθητική.

Ανώτερο Δίπλωμα Ομοιοπαθητικής

Η ομοιοπαθητική ιατρική ή ομοιοπαθητική είναι ένα ιατρικό σύστημα θεραπείας που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες υγείας και αναπτύχθηκε αρχικά πριν από περισσότερα από 200 χρόνια, από τον Χάννεμαν.

Η ομοιοπαθητική βασίζεται σε δύο βασικές θεωρίες: -Τα «όμοια θεραπεύονται από τα όμοια» και -«Νόμος της ελάχιστης δόσης»

Μάθε Περισσότερα

Ανώτερο Δίπλωμα Βελονισμού

Ο βελονισμός είναι μια θεραπευτική τεχνική της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής 3.000 ετών. Ο βελονισμός βελτιώνει τις λειτουργίες του σώματος και προάγει τη φυσική διαδικασία αυτοθεραπείας διεγείροντας συγκεκριμένα ανατομικά σημεία--που κοινώς αναφέρονται ως σημεία βελονισμού.

Η πιο κοινή μέθοδος που χρησιμοποιείται για την τόνωση των σημείων βελονισμού είναι η εισαγωγή λεπτών, αποστειρωμένων βελόνων στο δέρμα. Η πίεση, η θερμότητα ή η ηλεκτρική διέγερση μπορεί να ενισχύσουν περαιτέρω τα αποτελέσματα.

Μάθε Περισσότερα

Το Αsclepeo βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον τομέα της φυσικής υγείας, με εθνικό αποτύπωμα και κλινική διδασκαλίας και άρτια καταρτισμένους διδάσκοντες, καθηγητές και κλινικούς επόπτες

Εμείς πιστεύουμε στο σύστημα των “Ειδικών Σχολείων” της “Επίκτητης Ιδιοφυίας”.

Ξεκινάς όποτε θέλεις
με την εγγραφή και την προκαταβολή, και τελειώνεις όταν έχεις ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών.
Μελέτησε με το δικό σου ρυθμό
εξαρτάται από εσένα το πόσες ώρες μελέτης αφιερώνεις την ημέρα ή πόσο εύκολα αφομοιώνεις την ύλη.
Διεξαγωγή μαθημάτων
Τα θεωρητικά μαθήματα είναι από απόσταση, τα δε δια ζώσης ένα Σαββατοκύριακο κάθε τόσο στην Θεσσαλονίκη, στο “ASCLEPEO” στην Πανεπιστημιακή μας Κλινική, “Naturopathic University Clinic”.
Διάρκεια σπουδών
εξαρτάται από την πρόοδο που θα κάνεις εσύ, και που σημαίνει πως μπορείς να "πηδάς" Ακαδημαϊκά έτη, εφόσον μελετάς εορτές, αργίες, διακοπές κλπ.
Γλώσσα
Όλα τα μαθήματα γίνονται στα Ελληνικά και Αγγλικά.
Δια ζώσης
Βέβαια εάν κάποιες φορές δεν μπορέσεις να έρθεις θα σου αποσταλούν οι σημειώσεις και θα μπορέσεις να τα παρακολουθήσεις μία άλλη φορά διότι οι παρουσιάσεις δια ζώσης κάνουν κύκλο.

Με το δίπλωμα γράφεσαι ως μέλος στον ΠΑΣΥΦΥ, που είναι μέλος του WNF κι αναγνωρίζεσαι σε όλο τον κόσμο.

*Στα ως άνω ποσά δεν υπάρχει καμία προσαύξηση για βιβλία διότι όλη η ύλη είναι digital με email.

Προγράμματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

αναγνωρισμένα από ΠΑΣΥΦΥ

Neo Hippocrates
Neo Hippocrates
H Ακαδημία Asclepeo είναι αναγνωρισμένο κέντρο Εναλλακτικής Θεραπευτικής Εκπαίδευσης από τη Νέο-Ιπποκρατική σχολή Κύπρου η οποία σε πλήρη συνεργασία και καθοδήγηση από αυτή προσφέρει τα ακόλουθα Επαγγελματικά Προγράμματα: Φυσιοπαθητική (Naturopathy), Ομοιοπαθητική (Homeopathy).
The University of America (UoA)
The University of America (UoA)
Το UoA είναι ένα αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, με Charter Καλιφόρνιας και Φλόριντα, Αρ. Εγγραφής #00020RAF040219CY και εγγεγραμμένο στις ΗΠΑ. Υπουργείο Παιδείας/ΝΧΕ και φέρει το ομοσπονδιακό αναγνωριστικό αναγνώρισης USDE 475237. Είναι επίσης εγγεγραμμένο, δανειοδοτημένο, διαπιστευμένο και πιστοποιημένο Πανεπιστήμιο με ιστορία δεκαετιών απόλυτης αφοσίωσης στην προσιτή και ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση για όλους. Το Πανεπιστήμιο της Αμερικής είναι επίσης εγγεγραμμένο και έχει άδεια λειτουργίας από την κυβέρνηση του Curacao (αριθμός άδειας: OFS 0649/2019), αναγράφεται στο επίσημο εμπορικό μητρώο του Curacao με αριθμό: 150998 και έχει εγκριθεί για την απονομή όλων των ακαδημαϊκών πτυχίων και τίτλων από τον Royal Charter από τον Πρωθυπουργό και το Υπουργείο Παιδείας, Επιστήμης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Curacao με charter Zaaknr. 2019/38885.