Λασάνη 12, Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά. TK. 55134
Λασάνη 12, Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά. TK. 55134

Αλκαλική βοτανοθεραπεία παχέος εντέρου, με προβιοτικά

Αλκαλική βοτανοθεραπεία παχέος εντέρου, με προβιοτικά

Η χλωροφύλλη και τα προβιοτικά είναι τα κύρια συστατικά αυτού του βοτανικού μείγματος και εισάγεται στο παχύ έντερο μετά από μια τυπική συνεδρία υδροθεραπείας παχέος εντέρου.

Βοηθά αποτελεσματικά στην αποβολή των παγιδευμένων παλαιών κοπράνων και βλέννας, από το παχύ έντερο. Βοηθά επίσης στην αναπλήρωση του παχέος εντέρου με συστατικά και περιβάλλον στο οποίο ευδοκιμούν τα καλά βακτήρια στην εντερική χλωρίδα.

Βοηθά επίσης το ήπαρ να απελευθερώσει περισσότερη χολή και επομένως ενισχύει τη διαδικασία αποτοξίνωσης.

Η χλωροφύλλη είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία και ένας ισχυρός αλκαλοποιητικός παράγοντας για ολόκληρο το σώμα.

Όταν η χλωροφύλλη εισάγεται στο παχύ έντερο, ο ρυθμός απορρόφησης είναι πολύ πιο γρήγορος από ό,τι από τη στοματική οδό και έτσι έχει ενισχυμένα αποτελέσματα.

Ο όρος «εντερικό μικροβιώμα» έχει κάνει δυναμική είσοδο στην καθημερινότητα μας και σίγουρα θα έχετε ακούσει να γίνονται αναφορές σε αυτό.

Πολλές μελέτες, ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχουν υποδείξει τη σύνδεση μεταξύ της καλής υγείας του εντέρου και του ανοσοποιητικού συστήματος, της διάθεσης, της καλής ψυχικής υγείας, των ενδοκρινικών διαταραχών, της εμφάνισης αυτοάνοσων νοσημάτων, δερματοπαθειών κλπ.

Μετά από αυτή τη διαδικασία θα αισθάνεστε πολύ πιο ανάλαφροι. Βοηθά στη μείωση των πονοκεφάλων, του φουσκώματος, της δυσπεψίας, των αερίων και γενικά ενισχύει το ανοσοποιητικό κι επαναφέρει την ισορροπία στην εντερική χλωρίδα.

Οφέλη: 

Α. Αφαιρείται η συσσώρευση βλεννοειδούς πλάκας, έτσι ώστε τα τοξικά απόβλητα να μην αναδιανέμονται στην κυκλοφορία του αίματος και να προκαλούν προβλήματα όπως πχ αυτοάνοσες καταστάσεις.

Β. Το σώμα είναι πλήρως ενυδατωμένο, διότι το παχύ έντερο είναι υπεύθυνο για την απορρόφηση του 70% του νερού που πίνετε.

Γ. Ενισχύει την ικανότητα αποτοξίνωσης του οργανισμού.

Δ. Η προσθήκη προβιοτικών και πρεβιοτικών είναι μια πολύ καλή λύση στη βελτίωση της υγείας του εντέρου, και γενικά της όλης υγείας του ανθρώπου.

Η αλκαλική παροχέτευση χορηγείται από τον εξειδικευμένο υδροθεραπευτή παχέος εντέρου μετά από μια τυπική υδροθεραπεία του παχέος εντέρου, και με την κατακράτηση στο τέλος στο έντερο της φόρμουλας για 10-15 λεπτά.

 

Νικόλαος Βρούσγος

Team Asclepeo

𝘙𝘦𝘴𝘵𝘰𝘳𝘦 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘸𝘦𝘭𝘭𝘣𝘦𝘪𝘯𝘨. 𝘒𝘦𝘦𝘱 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘸𝘩𝘰𝘭𝘦𝘴𝘰𝘮𝘦𝘯𝘦𝘴𝘴.⁣⁣⁣⁣

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -⁣⁣⁣⁣

📌Για πληροφορίες & ραντεβού:⁣⁣⁣⁣

⁣⁣ 2310 456 645⁣⁣⁣⁣

📍Λασσάνη 12, Καλαμαριά⁣⁣⁣⁣

www.asclepeo.com