Λασάνη 12, Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά. TK. 55134
Λασάνη 12, Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά. TK. 55134

Υδροθεραπεία παχέος εντέρου

Πώς λειτουργεί; και πώς μας ωφελεί;

Στον σημερινό κόσμο, οι τροφές που καταναλώνουμε, το άγχος που βιώνουμε, και άλλοι περιβαλλοντικοί παράγοντες έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην υγεία μας.

Ως εκ τούτου, σας προσφέρουμε μια υπηρεσία που μπορεί να σας βοηθήσει στη διαδικασία αποτοξίνωσης, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας, και να βελτιώσει τη συνολική λειτουργία και υγεία του σώματος σας.

Εάν υποφέρετε από τα ακόλουθα προβλήματα ή εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη θεραπεία ως προληπτικό μέτρο για τη βελτίωση της υγείας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού.

ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ
ΧΑΜΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΚΟΠΩΣΗ
ΔΙΑΡΡΟΙΑ
ΑΕΡΙΑ / ΜΕΤΕΩΡΙΣΜΟΣ
ΦΟΥΣΚΩΜΑ
ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ
ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΡΟ
ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΥΠΝΟΥ / ΑΥΠΝΙΑ
ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ
ΑΓΧΟΣ / ΣΤΡΕΣ
ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΠΝΟΗ
ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΟΣΜΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΔΥΣΠΕΨΙΑ
ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Η δυσκοιλιότητα είναι μια από τις πιο κοινές παθήσεις που επηρεάζει άτομα όλων των ηλικιών, είτε οξεία είτε χρόνια. Η χρόνια δυσκοιλιότητα μπορεί να προκαλέσει πολλά σημαντικά προβλήματα υγείας.

Τι συμβαίνει όταν έχετε δυσκοιλιότητα;

Τα κόπρανα που έχουν κολλήσει στα τοιχώματα στο παχύ έντερο μπορεί να προκαλέσουν φλεγμονή του εντέρου, η οποία μπορεί με την σειρά της να δημιουργήσει πολύποδες, φλεγμονές σε μήτρα ή προστάτη και ούτω καθεξής, έως καρκίνο.

Η κοπρόπλακα σκληραίνει με την πάροδο του χρόνου η δε κολλημένη μάζα, προκαλεί φλεγμονή και ζύμωση.

Τοξικές ουσίες που δημιουργούνται στο έντερό σας, μπορούν να ταξιδέψουν στην κυκλοφορία του αίματος (το ονομάζουμε αυτό το φαινόμενο σύνδρομο διαρρέοντος εντέρου) που θα μπορούσε ενδεχομένως να προκαλέσει ευερεθιστότητα, θυμό, πονοκεφάλους, κακοσμία του στόματος, δυσάρεστη οσμή σώματος, χαμηλή ενέργεια και πολλά άλλα.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Η υδροθεραπεία παχέος εντέρου είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου από τα τοξικά απόβλητα που επηρεάζουν όλο τον οργανισμό μας και έτσι βοηθά στην τόνωση του παχέος εντέρου ενισχύοντας το μυϊκό τοίχωμα, κι ενισχύοντας τη λειτουργία των περισταλτικών κινήσεων.

Πώς λειτουργεί η υδροθεραπεία παχέος εντέρου;

Ανώδυνα, ακίνδυνα, διακριτικά, και αποτελεσματικά άμεσα.

Η υδροθεραπεία παχέος εντέρου είναι μια μέθοδος κατά την οποία φιλτραρισμένο κι αποστειρωμένο νερό θερμοκρασίας σώματος εισάγεται από εσένα στο παχύ έντερο μέσω ενός λεπτού σωλήνα μιας χρήσεως και αποστειρωμένου ρύγχους (στο πάχος ενός μολυβιού) χωρίς πίεση αλλά μονο με την βαρύτητα.

Το αποστειρωμένο νερό γεμίζει απαλά το παχύ έντερο που διεγείρει τη φυσική επιθυμία για αφόδευση.

Υδροθεραπεία παχέος εντέρου - Κέντρο Υγείας

Τα κόπρανα που απεκκρίνονται βγαίνουν σε υγρή μορφή και ρέουν στο σύστημα σωληνώσεων όπου μπορείτε να το δείτε αν θέλετε μέσω μιας οθόνης όπως φαίνεται στην εικόνα.

Καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας σας, όπου θα είστε σκεπασμένος/η δηλαδή από 45 λεπτά έως μία ώρα, θα περιμένετε να δείτε νέα και παλιά κόπρανα, βλεννώδη πλάκα, και ενδεχομένως ακόμη και σκουλήκια όπως σκουλήκι ταινίας.

Συμβαίνει πιο συχνά από όσο νομίζετε! Το να βλέπεις αυτά τα πλάσματα μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, αλλά είναι καλύτερα έξω παρά μέσα σας!

Υδροθεραπεία παχέος εντέρου | Θεσσαλονίκη

Ένας εξειδικευμένος θεραπευτής θα είναι εκεί για να σας εξηγήσει τη διαδικασία πριν από τη συνεδρία και θα σας δώσει χρόνο στην ιδιωτικότητα σας για να τοποθετήσετε το ρύγχος στον πρωκτό σας και τον εαυτό σας στο μηχάνημα.

Ο θεραπευτής θα είναι πάντα σε ετοιμότητα στο γραφείο και αν χρειάζεστε βοήθεια, νερό, τσάι ή άλλο θα καλύψει τις ανάγκες σας αμέσως.

Εάν έχετε περισσότερες ερωτήσεις ή εάν θέλετε να κλείσετε ένα ραντεβού, μη διστάσετε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε email με τα παρακάτω στοιχεία.

Αλκαλική βοτανοθεραπεία παχέος εντέρου, με προβιοτικά.

Η χλωροφύλλη και τα προβιοτικά είναι τα κύρια συστατικά αυτού του βοτανικού μείγματος και εισάγεται στο παχύ έντερο μετά από μια τυπική συνεδρία υδροθεραπείας παχέος εντέρου.

Βοηθά αποτελεσματικά στην αποβολή των παγιδευμένων παλαιών κοπράνων και βλέννας, από το παχύ έντερο. Βοηθά επίσης στην αναπλήρωση του παχέος εντέρου με συστατικά και περιβάλλον στο οποίο ευδοκιμούν τα καλά βακτήρια στην εντερική χλωρίδα.

Η χλωροφύλλη είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία και ένας ισχυρός αλκαλοποιητικός παράγοντας για ολόκληρο το σώμα.

Όταν η χλωροφύλλη εισάγεται στο παχύ έντερο, ο ρυθμός απορρόφησης είναι πολύ πιο γρήγορος από ό,τι από τη στοματική οδό και έτσι έχει ενισχυμένα αποτελέσματα.

Ο όρος «εντερικό μικροβιώμα» έχει κάνει δυναμική είσοδο στην καθημερινότητα μας και σίγουρα θα έχετε ακούσει να γίνονται αναφορές σε αυτό.