Λασάνη 12, Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά. TK. 55134
Λασάνη 12, Θεσσαλονίκη/Καλαμαριά. TK. 55134

Καρκίνος του Παχέος Εντέρου

Καρκίνος του Παχέος Εντέρου

Ο καρκίνος του παχέος εντέρου φαίνεται ότι αναπτύσσεται επί μακρό χρονικό διάστημα. Σήμερα γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι καρκίνοι του παχέος εντέρου ξεκινούν σαν πολύποδες, που είναι γνωστοί και σαν αδενώματα. Με τα χρόνια μπορεί να εξελιχθούν σε καρκίνο.

Ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι ο τρίτος πιο συχνά απαντώμενος καρκίνος σε άνδρες και γυναίκες.

Η πενταετής επιβίωση είναι 90% για τους ασθενείς που ο καρκίνος τους εντοπίζεται και αντιμετωπίζεται σε αρχικά στάδια, πριν να εξαπλωθεί.

Αλλά μόνο περίπου 40% του καρκίνου του παχέος εντέρου εντοπίζονται σε αρχικά στάδια. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να γίνεται έγκαιρη διάγνωση.

Καλή η έγκαιρη διάγνωση, καλύτερη όμως είναι η πρόληψη. Πολλά προβλήματα υγείας προέρχονται από την κακή λειτουργία του παχέος εντέρου.

Ναι, χωρίς αμφιβολία στο μολυσμένο κόσμο που ζούμε όπου κατακλυζόμαστε από κάθε είδους χημικά και τοξίνες, όπως επίσης γεγονός είναι πως το έντερό μας υπολειτουργεί λόγω των συνεπειών της διατροφής και του τρόπου ζωής μας, καθώς και της άνετης καθιστής τουαλέτας που αντικατέστησε την φυσιολογική στάση αφόδευσης.

Γνωρίζετε πως η τροφή μας από την “είσοδο” μέχρι την “έξοδο” πρέπει να κάνει την διαδρομή περίπου μέσα σε 24 ώρες;

Αυτό σημαίνει πώς όσα γεύματα παίρνουμε την ημέρα, τόσες πρέπει να είναι και οι ημερήσιες κενώσεις μας.

Δηλαδή, εάν τρως το πρωί το μεσημέρι και το βράδυ, πρέπει να έχεις και τις αντίστοιχες (3) κενώσεις το πρωί το μεσημέρι και το βράδυ.

 

Εσύ έχεις;

Σου το δίδαξε αυτό κανείς ώστε να έχεις καλή υγεία; ή έχεις παραμορφώσει και μετατρέψει το παχύ σου έντερο, όπως και πολλοί άλλοι, από “πέρασμα” σε αποθήκη κοπράνων και “εργοστάσιο” παραγωγής παθογόνων μικροοργανισμών και τοξινών, που σε αρρωσταίνουν καθημερινά;

Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί και οι τοξίνες δημιουργούν χρόνιες φλεγμονές στο παχύ έντερο και στα παρακείμενα όργανα (προστάτη, μήτρα κλπ.).

Οι δε χρόνιες φλεγμονές μπορεί να εξελιχθούν εν συνεχεία σε κακοήθεις νεοπλασίες όπως καρκίνος του παχέος εντέρου, του προστάτη και της μήτρας.

Ο καρκίνος του παχέος εντέρου κυρίως εντοπίζεται στο ορθοσιγμοειδές λόγω της όρθιας στάσης και της βαρύτητας.

Επίσης, η διάταση του παχέος εντέρου λεπταίνει τα τοιχώματα και ευνοεί την διαπερατότητα, με αποτέλεσμα την διασπορά των παθογόνων μικροοργανισμών και τοξινών σε όλο το σώμα με ποικίλα συμπτώματα και ασθένειες, που αντιμετωπίζονται ως συνήθως…..συμπτωματικά κι όχι αιτιατά.

Αυτή η επιπόλαια ιατρική αντιμετώπιση μπορεί με την σειρά της να οδηγήσει σ’ έναν φαύλο κύκλο “ιατρογενών” προβλημάτων υγείας.

 

Η Υδροθεραπεία Παχέος Εντέρου, «ανοιχτού τύπου».

-Αποτοξίνωση του οργανισμού γενικά

-Ενυδάτωση του οργανισμού

-Αποτοξίνωση ήπατος και οργάνων

-Επανεκπαίδευση των περισταλτικών κινήσεων του εντέρου

-Θεαματική βελτίωση της δυσκοιλιότητας

-Βελτίωση του μεταβολισμού γενικότερα

-Απαλλαγή από τοξίνες και παράσιτα του παχέος εντέρου

-Βελτίωση της υγείας γενικώς

-Αύξηση της ευεξίας και ενέργειας

-Βελτίωση της μνήμης

-Πρόληψη πολλών ασθενειών

-Ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού

-Πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου

-Πρόληψη του καρκίνου γενικότερα

 

Εάν έχεις ένα ή περισσότερα από τα ως άνω συμπτώματα τότε είναι απαραίτητο κι ένας λόγος παραπάνω να κάνεις υδροθεραπεία παχέος εντέρου.

Είναι μία αποτελεσματική, υγιεινή, ανώδυνη, διακριτική και ασφαλής μέθοδος ξεπλύματος κοπράνων και τοξινών από το παχύ έντερο, με τη χρήση διαδοχικά και δια της βαρύτητας, χωρίς πίεση, 20 λίτρων περίπου αποστειρωμένου φιλτραρισμένου ύδατος θερμοκρασίας του σώματος, δια μέσου ενός μικρού, όσο ένα μολυβάκι, ρύγχους αποστειρωμένου μιας χρήσεως, το οποίο τοποθετείτε μόνοι σας και είστε σκεπασμένοι κατά την συνεδρία, το δε μηχάνημα κι ο χώρος απολυμαίνεται πριν και μετά την συνεδρία.

Η υδροθεραπεία παχέος εντέρου ενυδατώνει τον οργανισμό σε αντίθεση με τις διάρροιες και τα καθαρτικά που αφυδατώνουν τον οργανισμό.

Η υδροθεραπεία παχέος εντέρου «ανοιχτού τύπου» σε κάθε συνεδρία επανεκπαιδεύει φυσιοθεραπευτικά τις περισταλτικές κινήσεις του «τεμπέλικου» εντέρου και το επαναφέρει στην φυσιολογική του λειτουργία, σε αντίθεση με την υδροθεραπεία παχέος εντέρου «κλειστού τύπου»

Η υδροθεραπεία παχέος εντέρου καθαρίζει το παχύ έντερο από παθογόνους μικροοργανισμούς και τοξίνες κι επαναφέρει την ισορροπία της υγιούς χλωρίδας του εντέρου.

 

Κολονοσκόπιση

Η προετοιμασία του εντέρου για κολονοσκόπηση με υδροθεραπεία παχέος εντέρου με το «ανοιχτό σύστημα» είναι μια ασφαλής και αποτελεσματική εναλλακτική λύση. (JSM Gastroenterol Hepatol 8(1): 1098. C)

Η υδροθεραπεία παχέος εντέρου είναι μια εγκεκριμένη από τον FDA μέθοδος καθαρισμού του παχέος εντέρου με τη χρήση συνεχούς πλύσης με ζεστό νερό με μια συσκευή ελεγχόμενης θερμοκρασίας και πίεσης, η οποία χορηγείται από εκπαιδευμένο θεραπευτή.

 

Open-System Colon Irrigation Bowel Prep for Colonoscopy is a Safe and Effective Alternative to Oral Prep. JSM Gastroenterol Hepatol 8(1): 1098. C)

Colonic hydrotherapy is an FDA approved method of colon cleansing using constant warm water lavage with a contained temperature and pressure controlled device administered by a trained technician.

https://dnscolontherapy.com/colonoscopy-prep-to-detox-safe-and-natural-with-colonics-or-colon-hydrotherapy/

https://www.europeanrejuvenationcenter.com/health-wellness-blog/colonic-irrigation-for-colonoscopy-preparation

https://hygieacare.com/wp-content/uploads/2021/03/gastroenterology-8-1098.pdf

 

Βοτανοθεραπεία Παχέος Εντέρου

Οι ειδικοί συνδυασμοί βοτανικών αφεψημάτων που χρησιμοποιούμε βοηθούν τόσο στην αποτοξίνωση του αίματος, όσο και των οργάνων όπως του ήπατος, των πνευμόνων, του δέρματος και των νεφρών.

Τα θεραπευτικά βότανα απορροφώνται με μεγάλη ταχύτητα από το παχύ έντερο και ως εκ τούτου έχουν άμεση δράση.

Επίσης βοηθούν στην επαναφορά της καλής υγείας των τοιχωμάτων του παχέος εντέρου, της αποτοξίνωσης του εντερικού σωλήνα από τοξίνες και παθογόνους μικροοργανισμούς όπως, μύκητες, παράσιτα, ιούς και βακτήρια.

 

Οζονοθεραπεία Παχέος Εντέρου

Το ενεργό οξυγόνο μέσω του παχέος εντέρου βοηθά στην οξυγόνωση του αίματος και των κυττάρων, και εξουδετερώνει τοξίνες και παθογόνους μικροοργανισμούς επαναφέροντας την υγεία του εντερικού σωλήνα.

 

Υγ. Στην ερώτηση εάν η «επικρατούσα ιατρική» και συγκεκριμένα η γαστρεντερολογία, εάν χρησιμοποιεί την υδροθεραπεία παχέος εντέρου; η απάντηση είναι σαφής.

 

Και βέβαια την χρησιμοποιεί με τον «δικό της λαπαροσκοπικό τρόπο», εσύ απλά επιλέγεις.

 

Νικόλαος Βρούσγος (ND)

 

Για πληροφορίες και ραντεβού τηλ: 2310 456645, contact@asclepeo.com

Δ/νση: Λασσάνη 12, Καλαμαριά. ΤΚ 55134 www.asclepeo.com